Zo zijn we in 2017 begonnen

Na jarenlang kettingzagen te hebben opgeknapt en gebruiksklaar bij de klant af te leveren dachten we: hoe gaaf is ’t als we een eigen product kunnen ontwikkelen?. De drang om een eigen lijn zaagbladen en zaagkettingen op te zetten ontstond in 2017. Met het doel: ijzersterke zaagkettingen en -bladen ontwikkelen van hoge kwaliteit maar voor een vlijmscherpe prijs. En dat betekende: maandenlang met producenten in gesprek, samples mee naar klussen en testen tot we de juiste match en kwaliteit vonden. In 2018 was het zo ver: RNtools kon live!

Na jaren ons alleen op kettingzagen gericht te hebben, wilden we ons assortiment uitbreiden met zaagbladen voor andere materialen. In 2021 was het zo ver: cirkelzaagbladen en diamantschijven werden aan het assortiment toegevoegd waardoor je o.a. ook beton, aluminium, hout en kunststof kunt doorslijpen. Het proces verliep hetzelfde: maandenlang werden samples getest tot we tevreden waren over de kwaliteit en de prijs. In 2022 worden er weer nieuwe producten gepresenteerd: dit keer reciprobladen , decoupeerzaagbladen en multitoolbladen. Daarnaast nog drie echte allround schijven voor op de haakse slijper: de diamant komschijf, de Carbide Multi Slijpschijf en bekende doorslijpschijven voor Inox materialen. Wij streven ernaar om jaarlijks nieuwe artikelen te lanceren. Vanaf 2023 leveren wij ook veel van onze artikelen over de grens, voornamelijk naar België.

Onze zaagbladen en -kettingen zijn geschikt voor o.a. Stihl, Husqvarna, Dolmar en Milwaukee

Koop je jouw zaagketting en/of zaagblad bij RNtools? Dan weet je dat deze met precisie ontwikkeld, getest en geperfectioneerd zijn en gemaakt zijn van hoogwaardig en ijzersterk Duits staal. Vlijmscherpe producten én voor vlijmscherpe prijzen! Wist je dat onze zaagbladen en -kettingen geschikt zijn voor de bekendste merken? Zo passen onze producten op de meest bekende zagen, waarschijnlijk ook op die van jou.

Altijd het juiste product dankzij onze adviesservice

Twijfel je welk blad of welke ketting je nodig hebt voor jouw zaag? Een miskoop is natuurlijk heel vervelend, dus we helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Bel, mail of WhatsApp ons (eventueel met een foto van de typecode van je zaag) om gebruik te maken van onze gratis adviesservice en we helpen je aan je gloednieuwe zaagblad of -ketting!

 

© 2018 - 2024 RNtools | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel